Szeretettel köszöntöm honlapomon Kedves Érdeklődő, kérem engedje meg, hogy röviden bemutatkozzak.

 

Dr. Kozák Andrea vagyok, Miskolcon születtem, s tanulmányaimat is itt végeztem el.

 

Gyerekkoromtól kezdve vonzott a jogi pálya, 2000. évben sikeres felvételit tettem a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

 

Egyetemi projekt keretein belül 2004. évben az Európai Unió Alkotmányáról szóló tanfolyam elvégzéséért Franciaország Külügyminisztériuma által kiállított oklevelet, majd 2005. évben Európai Uniós kiegészítő oklevelet szereztem.

 

2004. évben államilag elismert, középfokú, komplex (államilag és nemzetközileg is elismert) nyelvvizsgát tettem német nyelvből.

 

2005. évben diplomát szereztem a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán. Még ebben az évben ügyvédjelöltként kezdtem dolgozni a Remete Ügyvédi Irodában, ahol gyakorlatot szerezhettem az ügyvédi hivatás szinte minden területén.

 

Gyakorlati időm végén sikeres jogi szakvizsgát tettem 2009. évben, melyet követően a Kozák Ügyvédi Iroda vezetője lettem.

 

Ügyvédi tevékenységem bővítéseként és ügyfeleim minél szélesebb körben történő kiszolgálása érdekében 2015. évben EU pályázatíró tanfolyamot végeztem, majd 2016. évben ingatlanközvetítő OKJ bizonyítványt szereztem.

 

Az ügyvédi iroda helyileg elsődlegesen Miskolcon látja el tevékenységét, azonban igény szerint természetesen Miskolcon kívül is vállal jogi képviseletet. Az ügyvédi iroda profilját, főbb tevékenységeit a Tevékenység menüpont alatt tekintheti meg.

 

Az ügyvédi iroda a B.-A.-Z. Megyei Ügyvédi Kamarában rendelkezik tagsággal és a Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesületénél van felelősségbiztosítása.

 

Jelen weboldal a Magyar Ügyvédi Kamara által az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001. (IX. 3.) számú állásfoglalásban meghatározottak figyelembevételével készült. Erre tekintettel az itt elérhető tartalmak nem minősülnek ajánlattételnek, sem ajánlattételre szóló felhívásnak.